Direktlänk till inlägg 22 juni 2011
Mumsigt men enkelt recept på hemmagjorda fiskpinnar...garanterat goda!
1 pkt fryst torskpaket, ca 400 gr
1 ägg
5-6 msk glutenfritt ströbröd
1 tsk salt
1/2 tsk citronpeppar
Gör så här:
Tina fiskblocket lite så det går att skära cm tjocka skivor.
Doppa skivorna först i uppvispat ägg och därefter i ströbrödet blandat med kryddorna.
Stek fiskpinnarna gyllenbruna på medelstark värme.
Servera med t ex kokt potatis, någon god fisksås och gärna rödbetor till vilket gör att smakerna gifter sig i munnen...
Min egen enkla, kalla fisksås som mina brorsdöttrar kallade Kollijox .
1 dl majonäs
4 msk bostongurka ( kolla innehållet )
2 msk Jonnys senap
1-2 msk creme fraiche
Blanda ihop alla ingredienserna och ställ kallt. Servera till alla sorters fiskrätter...mums
Smaklig måltid
Glad Midsommar önskar jag alla mina nära och kära och alla vänner runt om i vårt avlånga land! Hoppas att ni alla får en skön helg med mycket god mat oavsett om ni inte tål Gluten, Laktos, Mjölk, Ägg, Nötter, Ärtprotein, Soja m.m Dans o...
Dessa knäckkakor är försvinnande goda...farligt goda 2 dl socker 2 dl Ren Havre, gärna Carlshamns 2.5 dl Mixwell ljust basmjöl 1 msk Fiberhusk 0.5 dl grädde 0.5 ljus sirap 1.5 dl smält margarin ( alt mjökfritt/laktosfritt ) 0....